Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szerelem lakatfal - Kézdivásárhely

Szerelem lakatfal - Kézdivásárhely


A Minta ifjúsági szervezet kezdeményezésére szerelem lakatfalat készítettek Kézdivásárhelyen. A 44-es Udvartérben, az Erdélyi Magyar Néppárt székháznak is helyet adó ingatlan bejáratában található ez a fal, amit az ötletgazdák szerelem lakatfalnak kereszteltek.

Az ihletet valószínű az 1990-es években Európa-szerte is terjedő, de valójában kínai eredetű szokásból merítették. A kínaiak úgy vélik, hogy ha egy szerelmespár lakatot kattant egy véget nem érő láncon vagy kerítésen, akkor szerelmük örökké fog tartani. A kézdivásárhelyi fal már február 14-én, a Székelyföldön is egyre...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szerelem lakatfal Kézdivásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc