Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
SZNM 4 Kezdivasarhely
Cehtorteneti Muzeum Kezdivasarhely
Reformatus templom
Angyaljaras Kezdivasarhelyen

Hozzászólások


Szerelem lakatfal - Kézdivásárhely

Szerelem lakatfal - Kézdivásárhely


A Minta ifjúsági szervezet kezdeményezésére szerelem lakatfalat készítettek Kézdivásárhelyen. A 44-es Udvartérben, az Erdélyi Magyar Néppárt székháznak is helyet adó ingatlan bejáratában található ez a fal, amit az ötletgazdák szerelem lakatfalnak kereszteltek.

Az ihletet valószínű az 1990-es években Európa-szerte is terjedő, de valójában kínai eredetű szokásból merítették. A kínaiak úgy vélik, hogy ha egy szerelmespár lakatot kattant egy véget nem érő láncon vagy kerítésen, akkor szerelmük örökké fog tartani.

A kézdivásárhelyi fal már február 14-én, a Székelyföldön...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Szerelem lakatfal Kézdivásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc