Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Piricske forras Csipike sipalya
Lobogo medence es Szemviz forras
Balu kalandpark
Kaolinbanya Hargitafurdo

Hozzászólások
Kissé megviselt doboz...
A geodoboz nem ott, hanem itt van...
Hargitafürdői vallató forrás...


Vallató - Hargitafürdő

Vallató - Hargitafürdő


A 7-8 fokos vízben mindneki addig lógathatja a lábát, amíg akarja...vagy amíg bírja... utána megmelegítheti a mofettában, és megmoshatja  a szemét is  a közelben.

Hargitafürdő területén több kénes, szénsavas ásványvízforrás van: a Vallató hideg fürdő 6-7 fokos vize, kabinos meleg fürdő, két kénes gödre (büdös) és jó hatású általános gyengeségnél, Basedow - kórnál, idegességnél, testi és szellemi kifáradásnál, idült reumás megbetegedések esetében. A kis fürdőtelep...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Vallató - Hargitafürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc