Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Pihenő a Fekete-rez felé - Gyergyói-havasok

Pihenő a Fekete-rez felé - Gyergyói-havasok


Marosfőről a piros kereszt jelzésen, az erdő melletti úton haladva, mászva, kiérünk az első havasi legelőre. Itt takaros pad és asztal fogad, háttérben az Ördögmalom kőfolyásaival. Pihenés közben meggyőződhetünk, hogy az Ördög még mindig szorgalmasan őrli a köveket :)

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Virágos út
Virágos út
Ibolya
Ibolya
A pihenőhely
A pihenőhely
A Fekete-Rez felé
A Fekete-Rez felé

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Pihenő a Fekete-rez felé Gyergyói-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szem gyogyforras
 • Maria forras Marosfo
 • Maros forrasa
 • Greces teto
 • Bojzas-forras

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A pihenő(hely) volt a cél(pont)

  A Szem-gyógyforrástól gyalog indultam neki a Fekete-Rez felé...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc