Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gőzmozdony - Keskeny-nyomtávú vasút - Teke

Gőzmozdony - Keskeny-nyomtávú vasút - Teke


Mindig van egy vonat az utolsó után. Három nyelven hirdeti egy szerény tábla ezt a régi vasutas igazságot a tekei állomás falán. Az állomáson egy működőképes gőzmozdony és néhány kocsi van félreállítva.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
8298
8298
8283
8283
8292
8292
8288
8288
9297
9297
Gőzmozdonyon LED-es lámpa
Gőzmozdonyon LED-es lámpa
Barátságos kutya
Barátságos kutya
Az állomás
Az állomás
Keskeny nyomtávú vasút
Keskeny nyomtávú vasút
A váltó
A váltó
Mindig van egy vonat
Mindig van egy vonat
A gőzmozdony
A gőzmozdony

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gőzmozdony Keskeny-nyomtávú vasút Teke rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Evangelikus templom Teke
 • Kolozsnagyida vara
 • 600 eves mocsari tolgy Paszmos
 • Teleki-kastely Paszmos
 • Vorosfenyo erdo Paszmos

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Mindig van még egy geodoboz, az utolsó után

  A helyszínre érkezve, picit aggódtam, hogy a közelben megkötött kutya ugatni kezd, és akkor nem fogok tudni feltűnésmentesen keresni...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc