Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Eszkimó-jegesbarlang - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Eszkimó-jegesbarlang | Hol van ez a hely?

Eszkimó-jegesbarlang Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Eszkimó jegesbarlang 1 Eszkimó jegesbarlang 2. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Eszkimó-jegesbarlang fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Eszkimó-jegesbarlang! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak az Eszkimó-jegesbarlang közelében?
Ponor-forrás. (turisztikai hely geoládával) Boga telep Csonka kő. (érdekes hely geoládával) Pádis-víznyelő. A Pádisi-menedékháztól a Ponor-rét felé tartva (kék, illetve sárga pont fehér alapon) érdemes megnézni a Pádis-víznyelőt. (különleges hely geodobozzal)
Iker-zsomboly Elveszett világ. 4.3 km-re. Fekete-zsomboly Elveszett világ. Lankás-nyereg. Románul - in limba romana: Ghetarul Focul Viu

Természeti értékek - Bihar megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Eszkimó-jegesbarlang gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett az Eszkimó-jegesbarlang? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Galbina-szirt
E ládával Pádis szívébe, a Galbina-szirtre hívunk Téged.
Porcika-zsomboly 1.99 km-re
RH1903 Porcika-zsomboly
Csodavár 2.1 km-re
RH0402 Csodavár
Ponor-rét
A Pádisi-fennsík egyik legszebb tája a Ponor-rét.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Bihar megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.