Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Turtudanul-csúcs - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Turtudanul-csúcs

Turtudanul-csúcs | Hol van ez a hely?

Turtudanul-csúcs, Brezoi város...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: Turtudanul Doabrei kövei Doabrei kövei 3855 A csúcs felé Brezoi város Turtudanul Doabrei kövei Zászló és kereszt Brezoi Turtudanul. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Turtudanul-csúcs fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Turtudanul-csúcs! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Brezoi, 0.67 km távolságra található.
Szállás

Szállás Brezoi - Valcea vármegye


Keress szállást Brezoi közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 0.74 km-re levő látnivalókkal: Doabra csigaházai - Brezoi (12 kép). Doabra völgye - Calinesti-Brezoi erdő - Lotru-völgy, Kozia Nemzeti Park.
14714720511100
14714720541101
14714720551102
14714720561103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Turtudanul-csúcs közelében?
Szuru feje-csúcs. Vöröstorony. Szemetes a környék - Nagy a forgalom a toronynál, de ennél nagyobb a szemét körülötte. Kelet-Csortea. Feleki-tó. Re. Beszámoló és a fényképek - Köszönjük a részletes beszámolót és a fényképeket, nagyon szép túra lehetett. Őslénytani lelőhely. Őslénytani lelőhely - Vöröstorony.
Szkarica-nyereg. Talmács vára Szeben megye. A Szebeni-havasok Resinári hegysorának keleti végében, az északról érkező Szeben folyó és a nyugatról jövő Cód patak találkozásánál fekszik Nagytalmács falu. Ez meg a Cserna volgye volt - Ezt rejteket meg a Cserna volgyi talalkozo alkalmabol kerestem meg. (látnivaló és geodoboz)

Turtudanul-csúcs románul - in limba romana: Varful Turtudanul

[ Fel ↑ ]

Természeti értékek
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Turtudanul-csúcs adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Turtudanul-csúcs? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Törttorony Bojca
  Törttorony Bojca
  Bojca község a Szebeni-havasok főágának keleti végében, a Vöröstoronyi-szoros északi felében, az észak-keletről érkező és itt délre forduló Olt jobb partján fekszik.
  Gömbkövek
  Gömbkövek 27.32 km-re
  RH3408 Gömbkövek Costesti

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Egyéb rejtekhelyekében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3609 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.