Nagylupsa - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Pitiga Lupsa - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Fehér megye

Nagylupsa

Nagylupsa látnivalója a gazdag móc néprajzi gyujtemény. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Nagylupsa rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
25845 Református templom. 26147 Unitárius templom. 26341 Angyal-tó. 26583 Katolikus templom. 26834 Fenyves-tó. 28109 A Hollókő aljában. ". 28260 Hollókő. A Hollókő Verespatak egyik jelképe, egy könnyen felismerhető, jellegzetes formájú sziklaképződmény, természeti emlék. 28882 Szarvaspatak tava. 34512 Rálátás a Kopasz-Detunátára. Rejtettem a Kopasz-Detunáta tövében levő törmelékkel borított mező szélén, ahonnan jól láthatóak a bazaltoszlopok. 52121 Feketéllő-nárciszmező. 53229 Nagyponor-hágó. Felső-Szolcsváról Nagyponor irányába, a Malom-patak mentén, a földút kis autóval is járható. 61849 Podságai-szoros. 62797 Bélavár 1.. A Bélavár a természet remekműve, egy majdnem 800 m-es szintkülönbségben kiemelkedő sziklaóriás, bércek halmaza. 63214 Bélavár Panoráma. 64408 Az ökör kéménye-sziklakürtő. Az ökör kéménye-sziklakürtő Bélavár egyik leglátványosabb pontja.

Történelmi-kulturális értékek - Fehér megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Szászavinc 5.67 km-re
RH3720 Szászavinc Az elsüllyedt falu
A császár bükkfája 6.24 km-re. RH4932 A császár bükkfája Muncsal
Rotunda-csúcs 6.94 km-re
RH3363 Rotunda-csúcs Verespatak
Nagy-tó panoráma 7.45 km-re
RH3357 Nagy-tó panoráma Verespatak
Keskeny nyomtávú szerelvény
A Fehér megyei Boncesti településen, az abrudbányai eltérőnél, egy otthagyott keskeny nyomtávú szerelvény áll.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.