Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


A fehér amurokhoz-tavak - Erzsébetváros

A fehér amurokhoz-tavak - Erzsébetváros


Az erzsébetvárosi örmény katolikus templomtól Kund felé tartva, nem hagyhattuk ki az Erzsébetváros közelében levő tavakat sem. Mivel itt nem volt geodoboz, rejtettünk egyet.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Fehér amur-tó - 2
Fehér amur-tó - 2
Fehér amur-tó - 3
Fehér amur-tó - 3
Fehér amur-tó - 4
Fehér amur-tó - 4

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a A fehér amurokhoz-tavak Erzsébetváros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Ormeny katolikus templom Erzsebetvaros
 • Evangelikus templom Kund
 • Bolyai Janos edesanyjanak emlekhelye
 • Reformatus templom Goganvaralja
 • Gogan vara

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Tavirózsa

  Tele-tele volt az út leparkolt gépkocsikkal...
 • Nem murok, hanem amurok

  Közös megegyezés alapján fakir rejtett az Erzsébetváros közelében található tavaknál...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc