Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Siklótető

Siklótető


Komandóról Kovászna fele indulva, jobbra elhagyjuk a Máté Pál fele vezető utat, ahol a Lakóca fele lehet menni. Majd a Barta tetőt, ahova érdemes kimászni a Tiszta patak völgyéből, mert nagyon szép a kilátás. Hosszú egyenes következik, ennek végében volt valamikor a Vízvevő, ahol a gőzmozdonyt feltöltötték vízzel.

Kicsit tovább, a vasúti sínek, amelyek ma már az autóút alatt vannak, sajnos, bemennek az erdőbe. A Siklóig töfögött tovább rajtuk valamikor a kismozdony. Ma itt is fakitermelés van, és űrbéli látvány fogad. Pár kilométerrel odébb még látható, vajon meddig, a régi kisvasút útja.

Még ép itt a töltés, de a Siklóig...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Siklótető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kovasznai siklopalya
Kozep-domb
Tunder Ilona vara
Sostotetej vara

Hozzászólások
Pixel
Vadonban a medvek kozt...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc