Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bözödi tó - -

Bözödi tó - -


Bözödújfalu sajnos nem létezik már, mert köszönve az letünt korok képviselőinek a Küsmőd-patakon duzzasztógátat létesítettek. A bözödújfalusi víztározót  legkönnyebben Marosvásárhely vagy Szováta felől lehet megközelíteni. A 13A jelű országútról Erdőszentgyörgynél kell letérni a 136A megyei útra.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Gyurgyalagok 1
Gyurgyalagok 1
Gyurgyalag 2
Gyurgyalag 2
Gébics
Gébics
Részlet
Részlet

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bözödi tó - rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • A to partjan Bozodujfalu
 • Reformatus templom Bozod
 • Siratofal Bozodujfalu
 • Rhedey kastely Erdoszentgyorgy
 • Reformatus templom Erdoszentgyorgy

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Autós túra

  Talán ez volt a leszebb hely ahova eljutottunk a túra alkalmával...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc