Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mesebeli tisztás - Csíkszentimrei Büdösfürdő

Mesebeli tisztás - Csíkszentimrei Büdösfürdő


Büdösfürdőn nem találkoztam senkivel, akitől érdeklődjek, elég bizonytalanul vágtam neki, és szép kis vargabetűt írtam le.

De nem sajnálom, mert igazi mesebeli tisztásra bukkantam az erdő közepén. Leírni hosszas lenne, de feltöltök egy pár képet. Ha valakinek kedve szottyan felkeresheti, a térképen beazonosítottam a helyet....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Mesebeli tisztás Csíkszentimrei Büdösfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kofotel zuhatag
Csikszentimrei Budosfurdo
Oriasok asztala Banya patak volgye
Madartemeto Banya patak feje

Hozzászólások
Pixel
Kovid-teszt...
Bánya-patak I...
A Farkas, a Róka, és a mesebeli Tisztás...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc