Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Haller-kastély - Kerelőszentpál

Haller-kastély - Kerelőszentpál


Kerelőszentpál Marosvásárhelytől 20 km-re található. Látnivalói a Haller család 18. században épült, barokk stílusú, jelenleg romos kastélya és temető kápolnája.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
9775
9775
9776
9776
A belső udvar 1
A belső udvar 1
9779
9779
9781
9781
9782
9782
Beszakadt pince
Beszakadt pince
9783
9783
9787
9787
Főbejárat
Főbejárat
A vizesárok beszakadt hídja
A vizesárok beszakadt hídja

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Haller-kastély Kerelőszentpál rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
  • Katolikus templom Kereloszentpal
  • Maria kapolna Kereloszentpal
  • Gyalogoshid es komp Mezoszentmargita
  • Malomfalva
  • Radnoti kastely

  • Hozzászólások

    Pixel
  • Szomorú - Ma délben jártam a romos Haller kastélynál...  • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc