Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Reformatus templom Felsosofalva
Uj katolikus templom Parajd
Evszakok Parajd 2001
Sohat es Soszoros Parajd

Hozzászólások
Könnyen megtalálható és biztonságos rejtek...
Jó tett helyébe jót várj...
Első megtaláló, vagy inkább meg nem találó...


Kincses Kodáros dombja - Felsősófalva

Kincses Kodáros dombja - Felsősófalva


Kincses Kodáros dombja a Sóvidék legendás helye. Tetején állítólag évszázadokig egy 30 cm széles kürtőlyuk volt.

Azt tartották, hogy ez egy titkos kincses barlangba vezet, ahová maga Dáriusz király rejtette mesés vagyonát. Bejáratát a déli oldalon levő szikla alatt képzelték el.

A falu felé néző meredek oldalt faragható és könnyen kitermelhető kövei miatt bányának használták a templom építésekor, a 13. században. A sírköveket is...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kincses Kodáros dombja - Felsősófalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc