Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szent Kinga-templom - Szécseny

Szent Kinga-templom - Szécseny


A reménység szimbólumává vált deszkatemplom Borbély Gábor nevéhez fűződik. 2003 július elején az átrendezés miatt költöztették a Szécseny nevű dűlőbe, a Hargita lábához. Szeptember 6-án Árpád házi Szent Kinga tiszteletére szentelte fel Tamás József püspök.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Harangláb
Harangláb
Emlékmű
Emlékmű
Szent Kinga templom
Szent Kinga templom
Bezárt kapu
Bezárt kapu
Harangláb a deszkatemplom előtt
Harangláb a deszkatemplom előtt
Emléktábla nélküli emlékmű
Emléktábla nélküli emlékmű
Az emlékmű részlete
Az emlékmű részlete
A fej
A fej
Deszkaépületek
Deszkaépületek

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szent Kinga-templom Szécseny rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Horgasz tanya
 • Senki tava
 • Kis-Var dombja
 • A hosok regi temetoje Csikszereda
 • Vakar Lajos mujegpalya

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Újrarejtés a Rejtők napja alkalmából

  Ma május elseje, a Rejtők napja a játszóterünkön...
 • Zárt deszkatemplom, üres rejtek

  Ezt a rejtést már rég meg kellett volna keressem...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc