Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szolcsvai-búvópatak barlangja 2 - Alsószolcsva

Szolcsvai-búvópatak barlangja 2 - Alsószolcsva


Édesapám egyik kedvence volt ez a barlang, gyerekkoromban nagyon sokszor jártunk itt. Persze akkor nem volt kolostor, nem volt aszfaltos út, sőt út se nagyon. A víz viszont nagyobb, mint bármikor. Korlát, vasajtó sehol, azaz a patakban, a nagy kövek között.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A patak
A patak
Csihány őrök
Csihány őrök
Szolcsvai búvópatak barlangja
Szolcsvai búvópatak barlangja
Szolcsvai búvópatak barlangja
Szolcsvai búvópatak barlangja

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szolcsvai-búvópatak barlangja 2 Alsószolcsva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szolcsvai buvopatak barlangja
 • Ponor patak viznyeloje
 • Erkely tisztas
 • Sipote-vizeses es csorgo
 • Lengohid Alsoszolcsva

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Talán a csihány védi?

  Nekem is kedvencz likam a Szolcsvai búvópatak, itt kezdődőtt a barlangász "karrierem" :-) és egyszer a végéig is eljutottunk...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc