Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Munkás - Marosvásárhely - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Munkás - Marosvásárhely | Hol van ez a hely?

Munkás - Marosvásárhely..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Munkás Marosvásárhely fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel Marosvásárhely és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Munkás! Érdemes regisztrálni!

A legközelebbi település Meggyesfalva, 0.93 km távolságra található.
Szállás

Szállás Meggyesfalva - Maros vármegye


Keress szállást Meggyesfalva közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 34.13 km-re levő látnivalókkal: Iszulyka völgye - Bekecs-tető (12 kép).
14714706371100
14714706381101
14714706391102
14714706401103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Munkás Marosvásárhely közelében?
Bodon-hegy. Panoráma a Kövesdombra - Bodon-hegy - Marosvásárhely. Folytatódott a séta - Ha már ide vetődtünk folytattuk a sétát. (különleges hely geodobozzal)
Bissingen-Lázár vadászház. A Vadászház földszintes épület az egykori meggyesfalvi kastély szomszédságában, a Felszabadulás és a Vlegyásza utcák sarkánál.
Malomkő utca. 1912-ben Dugonics Titusz utca. Remélem túlélő-típus lesz - Ma erre sétáltam, azzal a gondolattal, hogy keresek egy új rejteket, és újrarejtem az itt eltűnt geodobozt. (itt geodobozt is lehet keresni)
Csonka-ház. Épült 1910-ben.
Átjáróház. Az utca szélesítésekor a gyalogjárók részére árkádot építettek, ami nem bontotta meg az épület stílusát. Segítséggel sem sikerült - Harmadszorra voltam itt.
Kisiparosok műhelyei. 2.3 km-re. Ortodox-zsidó temető. A szétválást követően az ortodoxiát felvállaló marosvásárhelyi izraeliták minden területen függetlenedni próbáltak. Zörgessetek és megnyittatik néktek - Sikerült bejutnom a temetőbe (a kapun át). (látnivaló és geodoboz)
Alsó gát. A marosvásárhelyi alsó gát az 1970-es árvíz után épült. Nem végleg - Nem adtam fel végleg a keresést ezen a helyen, majd visszatérek és ez ugy lesz a többi meg nem talált geodoboz esetében is. (látnivaló és geodoboz)
Kacsalábon álló ház. Betonoszlop - A ház a kacsalábon megvan de a dobozt sajnos nem találtam meg. Befejezetlen baptista templom. Befejezetlen baptista templom - Marosvásárhely. Félreeső hely - A Hangya-lépcsőnél is nyugis volt a környék, de itt már senki sem járt.
Bernády György általános iskola. Ez igaz - Egyetértek. Hangya-ház. Szebb időket látott épület. Hibás koordináták - Hála a segítö információnak egyböl meglett a dobozka (hangyák nélkül).
Hangya-lépcső Maros megye. Délben - Délben, dél körül is nyugis volt a környék. Zöld-tó Marosszentkirály. Káka tövén - Megtaláltuk a leírás szerint. Csonka villa Maros megye. Csonka villa, épült 1910-ben.
[ Fel ↑ ]

Történelmi-kulturális értékek - Maros megye
* A történelmi háttér és kulturális jelentőség részletei regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Munkás adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • Marosvásárhely térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni Marosvásárhely környékére? Tetszett a Munkás? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Téglagyári tó
  Téglagyári tó
  Marosvásárhelyen, a Meggyesfalvi negyedben, a Téglagyár háta mögött, egy nagyméretű tó található, zöld környezetben.
  Gróf Lázár család sírkertje
  Gróf Lázár család sírkertje
  Meggyesfalva református temetőjében található Erdély egyik történelmi családjának, a gróf Lázár családnak a sírkertje.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3610 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.