Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Pietrele-vízesés
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
cool living room interior idea Porthos ottomans (Mid century modern style is an artistic modality wherein form reflects function. Experience) Upholstery Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Pietrele-vízesés - Hunyad megye 

Pietrele-vízesés, Rejtekhely - Hunyad
RH0046

A Retyezát-hegység északi részének leggyakrabban használt megközelítését ajánljuk. Kőaljaohába településtől indulunk, útvonalunk több nevezetesség közelében halad el. Így érdemes megszakítanunk utunkat a felsőszálláspataki kastélyromnál és a malajesdi várromnál.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Pietrele-vízesés" | Belépés/Regisztráció | 11 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Gyors találat
Dátum: 2013.08.01. 16:15
 
A tavalyi térkép miatti kudarc után az idén sikerrel jártunk. Mire kimondtam, hogy körülbelül abban a sziklában van a doboz, arra már meg is lett.


------------------------------------------------------
foundtext Re: Pietrele-vízesés
Dátum: 2012.09.19. 19:15
 
Ezt a rejtekhelyet már este, fejlámpafénynél találtam meg 2012. szeptember 19-én, midőn feladtam a fényképezést. Mialatt keresgéltem, a kedves túratárs csodával határos módon megjavította a túrabotom, melyet a patakon átkelve (a megfelelő szög érdekében) sikerült kettétörni... Utólag is hálás köszönetem neki. :) Ja és köszi a rejtést! Szép vízesés, alig várom, hogy viszontláthassam, lehetőség szerint napvilágnál.

 
Rejtekhely-fotók
Pietrele vízesés
Tetszett! Pietrele vízesésKözeli rejtekhelyek
Fenyokkozti to
1.37 km, 223 m szk.
Gales to
2.46 km, 469 m szk.
Lolaja vizeses
2.94 km, -443 m szk.
Nagy csucs
3.34 km, 949 m szk.
Retyezat csucs
3.6 km, 979 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.14 másodperc