Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Pietrele-vízesés
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
cool living room interior idea Joy Carpets decor accents (& Nos Carpet Square Set Kids Rug in Multi Color 16 x 16 Joy Carpets 834 Create individual sitting) Living Room Furniture Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Pietrele-vízesés - Hunyad megye 

Pietrele-vízesés, Rejtekhely - Hunyad
RH0046

A Retyezát-hegység északi részének leggyakrabban használt megközelítését ajánljuk. Kőaljaohába településtől indulunk, útvonalunk több nevezetesség közelében halad el. Így érdemes megszakítanunk utunkat a felsőszálláspataki kastélyromnál és a malajesdi várromnál.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Pietrele-vízesés" | Belépés/Regisztráció | 11 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext Gyors találat
Dátum: 2013.08.01. 16:15
 
A tavalyi térkép miatti kudarc után az idén sikerrel jártunk. Mire kimondtam, hogy körülbelül abban a sziklában van a doboz, arra már meg is lett.


------------------------------------------------------
foundtext Re: Pietrele-vízesés
Dátum: 2012.09.19. 19:15
 
Ezt a rejtekhelyet már este, fejlámpafénynél találtam meg 2012. szeptember 19-én, midőn feladtam a fényképezést. Mialatt keresgéltem, a kedves túratárs csodával határos módon megjavította a túrabotom, melyet a patakon átkelve (a megfelelő szög érdekében) sikerült kettétörni... Utólag is hálás köszönetem neki. :) Ja és köszi a rejtést! Szép vízesés, alig várom, hogy viszontláthassam, lehetőség szerint napvilágnál.

 
Rejtekhely-fotók
Pietrele vízesés
Tetszett! Pietrele vízesésKözeli rejtekhelyek
Fenyokkozti to
1.37 km, 223 m szk.
Gales to
2.46 km, 469 m szk.
Lolaja vizeses
2.94 km, -443 m szk.
Nagy csucs
3.34 km, 949 m szk.
Retyezat csucs
3.6 km, 979 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.16 másodperc