Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kek-to 1 Felsobanya
Osnovenytani lelohely Kisbanya
Pintye tavak Bodi I II
Fernezelyi kofejto Limpedea sziklaoszlopok

Hozzászólások
Hát, éppen kék nem volt...


Kék-tó 2 - Felsőbánya

Kék-tó 2 - Felsőbánya


Kék-tó 2 - Felsőbánya

Gondoltam, lemérem Délia kétágú tölgyfájának a koordinátáit, de mégsem sikerült. A rejtekfotó nagyon sötét volt, a napsütésben nem láttam semmit a kijelzőn.

Két jelölt is került, de mivel odút sem találtam rajtuk, nemhogy dobozt az odúban, már bizonytalan, hogy a megfelelő fát találtam meg. Lehet, hogy valaki...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kék-tó 2 - Felsőbánya rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc