Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Rozdesti-csúcs - Szebeni-havasok

Rozdesti-csúcs - Szebeni-havasok


Rozdesti-csúcs - Szebeni havasok

A rejtés időpontja: 2012. augusztus 11. Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Oncesti libegő
Oncesti libegő
Christian Quelle
Christian Quelle
Az öregasszony p... - forrás
Az öregasszony p... - forrás
8903
8903
8909
8909
8914
8914
A szikla fiókája
A szikla fiókája
A teknősbéka
A teknősbéka
8932
8932
A Rozdesti-csúcs tetejéről
A Rozdesti-csúcs tetejéről

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Rozdesti-csúcs Szebeni-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Negoveanu gyujtoto
 • Csindrel
 • Oncesti csucs
 • Guraro
 • Salgo vara Szibiel

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Sziklák

  A mai Cindrel túrán megkerestem a Rozdesti-csúcson levő godobozt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc