Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Saromberke tava
Teleki-kripta
Haranglab Reformatus templom Kortvelyfaja
Marossarpatak

Hozzászólások
Sikerült bejutni......
Kell még próbálkozni...
Gernyeszeg...


Teleki kastély - Gernyeszeg

Teleki kastély - Gernyeszeg


Gernyeszeg látnivalója a Teleki család erdélyi barokk kastélya.

Gernyeszeg

1319-ben Chezeg néven jelentkezik oklevélben. 1395-től viszont mint Gernyeszeg fordul elő. 1398-ban hospites lakóiról is szól oklevél. Csúcsíves elemei alapján templomának építését a XV. század második felére teszik. Valószínű azonban, hogy már előbb, első okleveles megjelenése idején is volt temploma. 1913-ban...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Teleki kastély - Gernyeszeg rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc