Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Csodavár

Csodavár


Csodavár

Rejtekhely geodoboz nélkül...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Pokol tornáca 2
Pokol tornáca 2
Meredek falak
Meredek falak
Fentről
Fentről
Lefelé menet
Lefelé menet
Kőfolyás
Kőfolyás
Onnan le kell jönni
Onnan le kell jönni
Jön a hideg áramlat
Jön a hideg áramlat
A barlang aljáról
A barlang aljáról
Patak
Patak
A barlang szája
A barlang szája
Portál
Portál

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Csodavár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Porcika zsomboly
 • Ponor ret
 • Porcika nyereg
 • Galbina szirt
 • Ponor forras

 • Hozzászólások

  Pixel
 • E mán igen

  Szebb mint a képek mutatják...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc