Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Parancsnoki bunker - Kászon-völgye

Parancsnoki bunker - Kászon-völgye


A határvadászok ösvényén, a Bellő-patak baloldali, Töltés és Czikólova gerincén felfelé egy újabb bunkermaradványt találunk, melyre rovásírásos emléktáblát rögzítettek. A közelében fából ácsolt kettős fakereszt található. Picit feljebb, az erdőben rejtve, találjuk a parancsnoki bunker maradványait. Belsejében emléktáblák, és most már egy geodoboz is várja a keresőit.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Emléktáblák
Emléktáblák
A bunker belseje
A bunker belseje
Örök dícsőség...
Örök dícsőség...
Bunkerre rögzített emléktábla
Bunkerre rögzített emléktábla
Rovásírásos emléktábla
Rovásírásos emléktábla
Bunkermaradványok
Bunkermaradványok
Kettős fakereszt
Kettős fakereszt
A bunker
A bunker
Emléktábla
Emléktábla

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Parancsnoki bunker Kászon-völgye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bunkermaradvany 2 Bello-teto
 • Vilaghaborus bunker Katrosa hataraban
 • Cseppkoves bunker Kaszon-volgye
 • Hatarvadaszok keresztje Bello-teto
 • Bunkermaradvany 1 Bello-teto

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Bunker 3

  Ezt a bunkert sikerült elsőre megtalálni a három közül...
 • Vizes túra I

  Nagyon bevállalósok voltunk, ezért mezítláb keltünk át a patakon...
 • Tágas bunker

  Ötletes rejtekben van a doboz, jó állapotban...
 • Jelentem

  Megtaláltuk a parancsnoki székhelyet is...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc