Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kossuth-szikla

Kossuth-szikla


A sípályákhoz való közelsége miatt a láda télen is viszonylag könnyűszerrel megkereshető, bár Hargitafürdőig kocsival eljutni télen a havas, jeges úton, néha nagyon érdekes lehet. (A rejtés óta javult az út állapota).

Amennyiben Hargitafürdőt kocsival közelítjük meg, a Csíkszeredát Székelyudvarhellyel összekötő 13A jelzésű műútról, a N 46° 20,662' E 025° 38,849' pontnál térünk le. A rejtekhelyhez legközelebb parkolási lehetőség a N 46° 23,102' E 025° 38,284' pontnál van.

A Csipike sípálya felett levő...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Románia látnivalói

Keressétek meg a Kossuth-szikla rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Piricske forras Csipike sipalya
Balu kalandpark
Lobogo medence es Szemviz forras
Vallato Hargitafurdo

Hozzászólások
Pixel
Csak séta...
Megtaláltam, vagyis megtaláltattam...
A szikla még áll, az erdő már sajnos nem...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc