Boga-csűr - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Giulesti Pietroasa - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Bihar megye

Boga-csűr

Boga-csűr Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Boga-csűr rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
11634 Fekete-barlang. 12029 Kopott-csapás. 12632 Eszkimó-jegesbarlang. 12915 Ponor-forrás. A Ponor-kitörés vagy Ponor-vízkelet a Ponor-patak vízkitörése. (rejtekhely geodobozzal) 13800 Galbina-szirt. E ládával Pádis szívébe, a Galbina-szirtre hívunk Téged. (rejtekhely geodobozzal) 14855 Ponor-rét. A Pádisi-fennsík egyik legszebb tája a Ponor-rét. (rejtekhely geodobozzal) 16469 Medve-kitörés. 16491 Csodavár. 17411 Porcika-zsomboly. 18375 Molhás dagadó tőzegláp. A temérdek tőzegláp az egyik különlegessége a Pádisnak, bár kevesen tudnak róla. 18451 Istenek-havasa. Keleti országhatárunk mentén tiszta időben egy messzi hegyvidék körvonalai zárják le a látóhatárt. (rejtekhely geodobozzal) 19129 Galbina-kőköz. 19452 Iker-zsomboly. 20008 Nagy Phaeton vizesés. A Nagy Phaeton-vízesés, egy összetett, földtanilag, növénytanilag védett terület, amely vízeséseket, sziklákat foglal magába. 20228 Fekete-zsomboly.

Természeti értékek - Bihar megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Csoda-kanyon
A Szamos Bazár felső, forrás felőli részén, egy csodaszép, kb.
Boga telep Csonka kő 2.83 km-re. RH0044 Boga telep Csonka kő
Moloch-kilátó 3.07 km-re. A Szamos bazár szurdokára nyilik kilátásunk, jobról a Moloch vízeséssel és balról a Belvedere sziklafala tornyosul a maga kb.
Égett-kő 3.2 km-re. RH2646 Égett-kő
Pádis-víznyelő
A Pádisi-menedékháztól a Ponor-rét felé tartva (kék, illetve sárga pont fehér alapon) érdemes megnézni a Pádis-víznyelőt.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.