Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Czárán Gyula-barlang - Mézged

Czárán Gyula-barlang - Mézged


A mézgedi Czárán Gyula-cseppkőbarlang egyike a Romániában található, elsőként karbantartott, valamint hosszú idők óta nyilvántartott leghosszabb barlangoknak. Összhosszúsága 4.750 m. A Mézged völgyében helyezkedik el, a Királyerdő hegység délkeleti részén.

A barlangot barlangkutatási természetvédelmi területnek nyilvánították, ezért áthatóan tanulmányozták. A mézgedi cseppkőbarlangot 1972-ben felújították és megnyitották a látogatók számára is....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Alakzat 1
Alakzat 1
Alakzat 2
Alakzat 2
Alakzat 3
Alakzat 3

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Czárán Gyula-barlang Mézged rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Piciorul Porcului csucs
 • Hodrancusa csucs
 • Jadolina vizeses
 • Bulz ko
 • Tisza ko

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Cseppkövek

  Mutatós már a barlangportál...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc