Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


A református templomkert tujabokrai - Backamadaras

A református templomkert tujabokrai - Backamadaras


A református templomkert tujabokrai - Backamadaras

A backamadarasi református templom másik geodobozát készültem megkeresni, de a helyszínen összetévesztettem a fa épületrészt a közeli fabudival. Arra gondolván, hogy eltűnt az itt elrejtett geodoboz, rejtettem egy másikat. És csak itthon vettem észre, hogy nem a jó helyen kerestem.

Azért bejelentem ezt a geodobozt is, lehet nyugodtan...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a A református templomkert tujabokrai Backamadaras rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc