Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - Szarkakő - Székelyudvarhely
Erdély természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.
Remarkable Poltrona Frau LC Swivel Chair Budget-friendly dining room furniture. Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció! - GYIK

Szarkakő - Székelyudvarhely - Hargita megye 

Szarkakő - Székelyudvarhely, Rejtekhely - Hargita
RH0017

Régi vágyam feljutni az Udvarhelyi-medencét keretező dombok legmagasabbikára, a 886 méter magas Szarkakőre. A várost délről uraló Szent Miklós-hegy mögött emelkedik a távolban az áhított Szarkakő. Egyelőre csak erdővel borított csúcsnak látszik. Elhagyjuk a várost, egyre közelebb kerülünk a célponthoz.

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Bejelentkezés/Regisztráció
------------------------------------------------------
"Szarkakő - Székelyudvarhely" | Belépés/Regisztráció | 10 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

------------------------------------------------------
foundtext A Szarkakőn - gázálarc nélkül
Dátum: 2018.06.10. 14:30
 
A katonaságom utolsó a két hónapját a kerekerdei laktanyában töltöttem. A gázálarcos büntető kiképzés emléke miatt, sokáig nem szívesen jártam erre a helyre. De annak már 20 éve ... Hihetetlen, hogy közel két évig senki sem kereste/találta meg ezt a rejtést. A gyenge GPS-jel miatt sok fát megnéztem, és mielőtt feladtam volna, távolról meglátszott a láda. Logolás után visszarejtettem. Köszönöm a rejtést!


------------------------------------------------------
foundtext A varos folott
Dátum: 2013.08.08. 11:35
 
Mindenkinek ajanlani tudom a Szarkako Cekend teto feloli megkozeliteset, kedvezo latasviszonyok mellett nagyon szep panoramakilatasban lehet reszunk az egesz medencerol!
Ez alkalommal a Feheres patak medre menten jottem Udvarhelyrol, ami ugyancsak egy latvanyos szep utvonal turazoknak! A dobozzal eleg sokat vacilaltam, a muszer 30 m-es elteressel mutatott, viszont ami megtevesztett, hogy a negy torzsbol, egy kiszaradt csonk, es kulonalloan eltavolodva ki is van dolve. Ket alkalommal is elmentem mellette, anelkul, hogy alaposan megmotozzam. A hely szep, a kilatas is jo, erre utal a doboz tartalma is, sokan felkerestek!

 
Rejtekhely-fotók
Szarka-kő
A Szarka-kő felé Szarka-kőKözeli rejtekhelyek
Feheres patak vizesesei
1.57 km, -173 m szk.
Katolikus templom Homorodremete
3.55 km, -229 m szk.
Elpusztult kozepkori templom Patakfalva
3.78 km, -278 m szk.
Egykori szelmalom Homorodremete
3.8 km, -185 m szk.
Nagy-aratas Marefalva
3.99 km, -39 m szk.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.11 másodperc