Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben - SZNM 12 Emlékoszlop - Kökös
Erdély, illetve Székelyföld természeti kincsei és látnivalói. Túrázás, kirándulás, kincskeresés. GPS készülékkel, vagy anélkül.

Rejtekhely.ro Geotrekking Erdelyben - Geotrekking - A képet grimoirine készítette
  Belépés Facebook csoport  
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


SZNM 12 Emlékoszlop - Kökös - Kovászna megye 

SZNM 12 Emlékoszlop - Kökös, Rejtekhely - Kovászna
RH3736

Székelyek Nagy Kincskeresése - 12. stáció - Kökös - A kökösi csata emlékoszlopa

FigyelemA további tartalomhoz (a rejtekhely leírása, a rejtekhely koordinátái, további megtalálások és hozzászólások szövege, stb.) való hozzáférés több szinten történik, a bejelentkezés után!

Ha nem hallottál még a geotrekkingről, akkor olvasd el ezt az ismertetőt: SZNM 12 Emlékoszlop - Kökös - Geotrekking ismertető és népszerűsítő anyag

Bejelentkezés/Regisztráció
---------------------------------------------------------------------
"SZNM 12 Emlékoszlop - Kökös" | Belépés/Regisztráció | 9 hozzászólás | Keresés
Tilos a Rejtekhely.ro-n megjelenő képek, szövegek, leírások, és gps adatok másolása, az eredeti szerző engedélye nélkül. A felhasználók által letölthető tartalom és információ csak személyes túrázásra és kirándulásra, illetve a játszóterünk keretein belül történő kincskeresésre használható fel.

A bejegyzések tartalmáért, a geodobozokból kivett vagy betett tárgyakért, a rejtekhelyek keresése közben esetleg bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk. A kihelyezett geodobozok a ládagazda felelősségébe tartoznak.

---------------------------------------------------------------------
Megtaláltad ezt a rejtekhelyet és szeretnél bejegyzést írni?
Ha sikerült eljutnod erre a helyre, számolj be nekünk az élményeidről és oszd meg velünk élményfotóidat. Belépés/Regisztráció

---------------------------------------------------------------------
foundtext Kicserélt kerítés
Dátum: 2017.12.02. 13:20
 
Másodszor tértünk vissza, de ezúttal is sikertelenül kerestük a dobozt. A leírásban szereplő betonoszlopok eltűntek, ugyanis kicserélték a kerítést az emlékmű mögötti tó körül. 


---------------------------------------------------------------------
foundtext Visszafele
Dátum: 2015.02.22. 14:00
 
Visszafele kezdtük a "menetelést". Ez lett az első állomás. A doboz viszonylag hamar meglett, csak kicsit nehéz volt kipiszkálni. A környék is elég forgalmas volt, a vallásos hívek miatt. Köszönjük a rejtést.

 
Rejtekhely-fotók
Kökös emlékmű emlékoszlop
Emléktábla Kökös emlékmű emlékoszlopKözeli rejtekhelyek
orszagzaszlo emlekmu illyefalva 1943 RH4262
3.68 km táv.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2018 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc